Sponsoring en ondersteuning goede doelen

Flapjack Nederland is een bedrijf dat wordt gerund door sporters, voor sporters. Wij doen graag iets terug voor de sport en hebben inmiddels al vele goede doelen ondersteund. Ook steunen we meerdere (studenten)sportverenigingen. Leden van zulke verenigingen kunnen aanspraak maken op extra korting bij groepsaankoop van flapjacks. Flapjack Nederland sponsort volgende verenigingen:

Team iM FARMING:

In hun zoektocht naar sponsoren, maakte het beginnende dames marathonschaatsteam iM FARMING kennis met Flapjack.nl. De Flapjacks zouden uitstekend van pas komen bij zowel de zomerse duurritten op de fiets als de lange tochten op natuurijs. De repen vielen meteen in de smaak, waarna een sponsorovereenkomst werd gesloten. Flapjack.nl bevoorraadt team iM FARMING nu maandelijks met de benodigde energie!

Facebook: https://www.facebook.com/marathonteamiMfarming/

 

G.S.T.V. Tritanium:

Wat doe je als je een passie voor de (helaas o zo dure) triathlonsport hebt, maar ook student bent? Je gaat op zoek naar producten met de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Niet zo gek dus dat het bestuur van G.S.T.V. Tritanium eind 2014 bij Flapjack uitkwam. Inmiddels sponsort Flapjack G.S.T.V. Tritanium alweer meerdere jaren met extra goedkope flapjacks, die gretig aftrek vinden onder de leden. Komend seizoen is Flapjack ook op de clubkleding te vinden!

www.tritanium.nl

 

M.S.T.V. Ferro Mosae:

Veel leden van Ferro Mosae maken gebruik van onze voedzame Flapjacks. (Inter)nationale toppers zoals Sarissa de Vries, Danne Boterenbrood, Bart Candel en Heleen Zandstra bestellen regelmatig Flapjacks met een leuke korting.

www.ferromosae.nl

 

M.S.M.W.V Dutch Mountains:

De Dutch Mountains is de studentenwielervereniging in Maastricht. Edo van der Meer is al enkele jaren coach van deze gezellige vereniging en heeft de Dorset Flapjack een aantal jaren geleden geïntroduceerd bij de leden. Inmiddels is er een sponsorovereenkomst getekend waar deze fanatieke fietsers graag gebruik van maken.

www.dm-maastricht.nl

 

WTOS Delft:

WTOS is dé studenten wielervereniging in Delft, voor alle studenten die houden van wielrennen, veldrijden of mountainbiken. Er zijn WTOS leden die in competitieverband fietsen op nationaal en regionaal niveau, terwijl anderen zich liever beperken tot het toeren. Wielrenner of mountainbiker, snel of iets minder snel, man of vrouw, ze houden allemaal van fietsen én van Flapjack natuurlijk.

http://www.wtos.nl

 

N.S.W.V Mercurius:

Studentenvereniging Mercurius is een groep van meer dan 100 enthousiaste, gezellige studenten uit Nijmegen met een gezamenlijke passie: fietsen. Flapjacks zijn ideaal voor de lange duurritten, niet zo gek dus dat er een sponsorovereenkomst met Flapjack Nederland werd gesloten!

www.nswv-mercurius.nl

 

 

Lid van een vereniging en wil je ook gesponsord worden door Flapjack?

Informeer naar de mogelijkheden: pr.flapjack@gmail.com