Product informatie

Allergenen:

Heeft u een voedselallergie en bent u niet zeker dat u daarom Flapjacks mag nuttigen? Hier vindt u een lijst met alle allergenen die Flapjack bevat.
Mochten er naar aanleiding van deze tabel nog vragen zijn, dan kunt u altijd contact opnemen met info@flapjack.nl

Glutenallergie:

Levert het eten van haverproducten u geen problemen op? Dan kunt u gerust genieten van Flapjacks!

Om te stellen dat Flapjacks volledig glutenvrij zijn, moeten we er zeker van zijn dat er niet meer dan 20 ppm gluten in het product zitten. Alle haver die gebruikt wordt voor het produceren van Flapjacks wordt getransporteerd en gemalen in machines die ook voor tarwe en graan gebruikt worden, waarin ook gluten zitten.

Onze leverancier test de haver, die als basis dienen voor de Flapjacks, tussen de 10 ppm en 100 ppm. Vandaar dat we niet kunnen garanderen dat in iedere zak haver minder dan 20 ppm gluten zitten. Daarom kunnen wij niet volledig uitsluiten dat een Flapjack minder dan 20 ppm gluten bevat.

Als u niet zeker weet of u intolerant bent voor gluten, dan adviseren wij u om een klein stukje Flapjack te proberen en te kijken hoe u hierop reageert. Mocht er zich geen problemen voordoen, dan zou u een groter stuk Flapjack kunnen proberen.

Nutritionele-waarde:

Bent u benieuwd naar de nutritionele-waarde van Flapjacks?
Door hier te klikken, vindt u alle informatie over de nutritionele-waarde van onze Flapjacks.

Vegetarisch:

Alle Flapjacks zijn 100% vegetarisch.